Reguli de utilizare a unui forum

In jos

Reguli de utilizare a unui forum

Mesaj  RoscaStyle la data de Lun Ian 26, 2009 2:33 am

Reguli de utilizare a unui forum


a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa posturi. Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. Nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul.
b) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui site/forum. In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este recomandata folosirea optiunii de cautare pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.
c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.
d) Nu atacati persoane, atacati idei.
e) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie. Conducerea acestui site nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
f) Este de dorit a se evita citarea intregului post al unui utilizator daca acel post nu se afla intr-o subpagina diferita. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catre un alt utilizator. Respectarea acestui punct duce in final la ocuparea spatiului pe server cu informatie utila in detrimentul celei redundante.
g) Forum-ul nu este chat.Drept urmare nu se recomanda folosirea in exces a pictogramelor emotive, iar pentru discutia personala intre doi utilizatori exista functia de mesagerie privata.
h) Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia.
i) Limba oficiala pe acest forum este romana (cu sau fara diacritice), iar expresiile folosite pe mIRC gen LOL, RTFM sau alte abrevieri inutile nu vor fi privite cu ochi buni de catre moderatori si admini. Ni se pare normal ca fiind un forum pentru romani, sa ne comportam ca atare si sa nu exageram in expresii prescurtate, ce fac persoana care posteaza si prestanta forumului sa fie de o natura discutabila.
j) Double-post-urile nu sunt permise daca sunt intr-un interval de timp mai mic de 24 de ore. Aveti buton pentru editarea posturilor deja adaugate in cazul in care mai aveti ceva de spus. Daca ati facut din greseala double-post, aveti buton de stergere. Double-post-urile vor atrage avertismente. Dupa mai multe abateri repetate, utilizatorul va fi banat.
k) Nu sunt permise ca username adrese de internet. Ne rezervam dreptul de a edita username-urile ce incalca acest subpunct.
l) Avatarii si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta antisemita, rasista sau obscena.
m) Orice informatie introdusa de dumneavoastra este stocata in baza de date.
n) Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate (administratori sau moderatori) este stocata in baza de date.


Administratorii

a) Administratorii sunt persoanele care detin acest site/forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest site/forum si nu raspund in fata nimanui (exceptie facand administratorul principal) pentru actiunile lor.


Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Moderatorii pot fi destituiti de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume si fara a fi necesara comunicarea lui.
f) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
g) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.


Dispozitii finale
a) Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe site/forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a site-ului/forumului.
b) Regulamentul poate fi schimbat oricand cu mentiunea ca in acest caz se va anunta public acest lucru.
c) In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.
avatar
RoscaStyle
Site Admin

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 28
Data de inscriere : 25/01/2009

Vezi profilul utilizatorului http://gaming.forumotion.asia

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum